Camins celebra l’acte de cloenda i presenta els recursos pedagògics

with No hi ha comentaris

El projecte de mentoria social Camins va celebrar, dimecres 13 de novembre de 2019, l’acte de cloenda a la Sala Segimon Serrallonga. L’acte va permetre explicar el projecte, presentar la guia com a element pedagògic i projectar el material audiovisual que forma part del material formatiu desenvolupat.

Es va comptar, també, amb una taula rodona moderada per Olfat Khannous i amb les intervencions de Kawthar Bouabouch (mentora del projecte i estudiant de Treball Social), Carme Brugarola (assessora de Llengua i Cohesió Social) i Meri Payán (tècnica de Diversitat i Ciutadania de l’Ajuntament de Torelló) que van reflexionar sobre el projecte Camins, l’educació i la diversitat. L’acte va acabar amb un epíleg que recollia aprenentatges, dificultats, emocions i agraïments cap a totes les persones que han fet possible el projecte.

Els recursos pedagògics són públics i s’han creat amb l’objectiu de visibilitzar els obstacles i facilitadors de les diferents trajectòries educatives. La guia, el vídeo Camins i el vídeo Trajectòries Educatives ja estan disponibles al blog i els podeu veure aquí.

Pròximament es publicaran més recursos audiovisuals que formen part del material formatiu. Informarem de les novetats del projecte a través de Twitter, @uvic_ceig i Instagram, @projecte_camins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *