Comunicació no violenta i efectes en les relacions de mentoria

with No hi ha comentaris

El passat divendres 26 d’abril, Laura Giménez-Gual va dinamitzar la cinquena trobada grupal de Camins, on es va treballar sobre la comunicació no violenta i l’assertivitat a partir de l’educació no formal. Amb dinàmiques participatives i estones de reflexió personal, la sessió va permetre a les noies un espai en què expressar-se i compartir la importància de les paraules en la relació de mentora-participant.

La comunicació és una eina indispensable per explorar les inquietuds de les persones. No només val parlar i establir una conversa, sinó que, en termes de mentoria, és important que aquesta conversa sigui fluida i amb un significat darrere que sigui rellevant per l’acompanyament de les participants.

L’objectiu de la sessió va ser observar com n’és d’important la comunicació i les paraules que s’utilitzen a l’hora de transmetre allò que es vol dir, a més d’aprofundir en l’escolta activa i l’assertivitat. L’ús aquestes eines, des d’una perspectiva no violenta, permet a les mentores i les participants gaudir d’una relació de mentoria favorable per ambdues parts.

Aquesta sessió s’emmarca en el programa de formació específica, amb l’objectiu de millorar la mentoria a través de l’apoderament, formació i capacitació en temes com a interculturalitat, gènere, comunicació i lideratge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *