2a trobada grupal de mentores i participants del projecte Camins

with No hi ha comentaris

El passat 18 de gener, va tenir lloc, al Campus Miramarges de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la segona trobada grupal de Camins, projecte de mentoria entre iguals adreçat i protagonitzat per noies d’origen marroquí i liderat pel Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere (CEIG), en la qual es va dur a terme una sessió formativa sobre temes d’interseccionalitat.

Aquesta sessió estava dirigida al grup de mentores (30 noies estudiants universitàries) i participants (20 noies estudiants de secundària) que viuen en els municipis de Vic, Manlleu i Torelló.

La primera part de la sessió, liderada per Gerard Coll Planas, director del CEIG i Coordinador del projecte Camins, consistia en una introducció al concepte d’“interseccionalitat” com a perspectiva a la que apropar-se a l’estudi de  les diverses dimensions que conformen la identitat social.

En una segona part, liderada per Gloria García-Romeral, sociòloga i responsable de gestió del projecte Camins, es va dur a terme una dinàmica anomenada Relief Maps, eina metodològica que permet estudiar i representar gràficament desigualtats socials des d’una perspectiva interseccional.

Les sessions grupals tenen una periodicitat mensual i són trobades on es reuneixen tant mentores com participants per a tractar i treballar diferents temes d’interès comú. La propera trobada (tercera) està programada pel dia 22 de febrer de 2019.

Més informació sobre Camins fent clíck aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *