Míriam Hatibi parla d’islamofòbia de gènere a la cloenda de Camins

with No hi ha comentaris

El proper 27 de juny de 2018 en el marc de la prova pilot del projecte Camins del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere (CEIG) de la UVic-UCC es realitzarà l’acte de cloenda a càrrec de la Míriam Hatibi. La jove activista ens parlarà d’islamofòbia de gènere.

Camins és un projecte de mentoria que, incorporant una perspectiva intercultural i de gènere, té com a principal objectiu fomentar trajectòries d’èxit educatiu entre noies joves d’origen marroquí de la comarca d’Osona. Per assolir-ho Camins s’adreça i treballa, de manera coordinada, amb noies joves d’aquest col·lectiu que es troben en diferents moments de la seva trajectòria educativa, les seves famílies i professionals del món educatiu.

Míriam Hatibi (Barcelona, 1993), analista de dades i activista catalana. És portaveu de la Fundació Ibn Battuta i membre activa de la comunitat musulmana. Va cursar un grau en International Business Economics a la UPF i un postgrau en Internacionalització a la UB. Actualment treballa com a analista en una agència de comunicació.

Nom de l’activitat: Cloenda del projecte Camins
Data: 27 de juny de 2018
Horari: 18.30h
Lloc: Vicjove (Carrer del Bisbe Morgades, 15, 08500 Vic)

La inscripció és gratuïta però les places són limitades. Cal clicar aquí per inscriure’s.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *