Pescadors de Plàstic fa amics a Europa!

with No hi ha comentaris

Comença un nou curs i és una bona oportunitat per fer nous amics.

El projecte Pescadors de Plàstic, amb el nou curs, també ha fet nous amics!

Pescadors de Plàstic s’ha adherit a la iniciativa Plastic Pirates Go Europe! Plastic Pirates és un projecte de ciència ciutadana europeu liderat per la DLR Projektträger d’Alemanya i finançat per la Comissió de la Unió Europea dins del programa Mission Restore our Oceans and Waters by 2023.

Dins d’aquesta iniciativa hi participen centres educatius i agrupacions juvenils de Portugal, Grècia, Bulgaria, Hungria, Àustria, Itàlia, Bèlgica, Espanya, Alemanya i Eslovenia. Tots ells, portaran a terme mostrejos a diferents rius europeus during la tardor de 2022 (15 d’octubre – 15 de novembre). Quslevol centre educatiu s’hi pot adherir!

Els objectius del Plastic Pirates, coincidint amb els de Pescadors de Plàstic, són:

  • Involucrar als joves en projectes de recerca i formar-los en els procediments científics de presa, anàlisi i interpretació de dades.
  • Involucrar als joves en projectes de recerca per tal de conscienciar sobre la degradació ambiental i fomentar valors de preservació del medi natural.
  • Ampliar les dades disponibles actualment sobre la presència de residus plàstics als ecosistemes aquàtics europeus,
  • Ajudar a desenvolupar solucions sistemàtiques que permetin abordar la prevenció, reducció i eliminació de la contaminació marina i fluvial, especialment per plàstics.

Podeu trobar més informació sobre aquesta iniciativa i com participar a través de la pàgina web de Plastic Pirates Go Europe.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *