Pau Garcia Milà – Emprenedoria – 15/01/14

with No hi ha comentaris

Llibre: Tienes una idea (Per aún no lo sabes)

Xerrada-debat: No hi ha mal lloc per emprendre

110_9239

El dia 15 de gener de 2014, el Comunicador i emprenedor Pau Garcia Milà ens va permetre comprendre aspectes importants de l’emprenedoria i de la comunicació , a través d’una Conferència que va motivar a tot el públic des de l’inici fins a aconseguir un debat molt ric i engrescador.

Ens diuen que està tot inventat, que tot està molt malament. En Pau en aquesta xerrada va demostrar que és fals i va parlar sobre el món de les idees amb l’objectiu de motivar a tothom a potenciar-les i treure’n el màxim profit. Atès que qualsevol idea pot venir en qualsevol moment, és important estar preparat quan aparegui cadascuna d’elles. Al cap i a la fi, una idea és semblant a un parell de segons de focs artificials: ens pot semblar genial, brutal i posar-nos la pell de gallina quan la tenim davant, però ens serà impossible recordar-la i recuperar-la quan pensem en ella, si no passem a l’acció immediatament.

110_9264La xerrada es va realitzar a l’Aula Magna de la Universitat de Vic, de 11.00 a 12.30h. Amb una assistència d’uns 175 alumnes provinents de 7 centres de secundària diferents – l’Escorial de Vic, Sant Miquel dels Sants, SES Gurb,  el Col·legi Oms i de Prat, el Col·legi Pare Coll de Vic, l’Institut Antoni Pous i Argila i l’Institut de Taradell – També vam comptar amb nombroses inscripcions individuals i estudiants de la UVic.

Si us interessa escoltar aquesta xerrada, podeu veure-la al Canal UVic clicant a ‘No hi ha mal lloc per emprendre’

A continuació hi ha fotografies de diferents grups que varen fer-se una foto amb el ponent

P1010043P1010042P1010037P1010036

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *