Actes de la III Jornada LITCAT d’intergrups de recerca

with No hi ha comentaris

El mes de setembre la Societat Catalana de Llengua i Literatura va publicar el volum Literatura catalana contemporània: memòria, traducció i noves tecnologies, corresponent a la III Jornada LITCAT d’intergrups de recerca organitzada per la Societat Catalana de Llengua i Literatura de l’Institut d’Estudis Catalans i el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant el 17 de maig de 2016.

En aquesta edició hi van participar alguns membres del grup de recerca TEXLICO:

Ricard Giramé Parareda – Mia Güell: Endrets.cat: un espai virtual també per a la memòria, la interculturalitat i la traducció.

Eusebi Coromina (Estudis de gènere: traducció. Literatura, història i comunicació) – Laura Vilardell: La traducció de Vol de nit d’Antoine de Saint-Exupéry: entre la censura i la recerca d’un nou model de llengua narratiu.

Enllaç a l’índex del volum: https://publicacions.iec.cat/Front/PopulaFitxa.do?moduleName=coleccions_bibliografiques&subModuleName=&idCatalogacio=28148

Enllaç a la pàgina de la jornada: https://veu.ua.es/va/noticies/2016/5/iii-jornada-litcat-de-grups-d-investigacio-de-literatura-catalana-contemporania.html