El Campus professional UVic-UCC va celebrar divendres la seva Jornada de Portes Obertes online amb la presència de docents, estudiants i exestudiants

Èxit de la primera Jornada de Portes Obertes Virtual

A nous temps i noves realitats, nous escenaris. Això és el que el divendres passat va fer el Campus Professional de la UVic, realitzant la seva jornada de portes obertes a través de les pantalles i no presencialment com s’havia planificat previ a la crisi sanitària que s’està vivint.

Prop d’una cinquantena d’interessats i interessades, prèviament inscrits, van poder seguir i participar de la sessió que es va realitzar a través de la plataforma zoom. La sessió dirigida per Eudald Sellarès que va exercir de moderador, els diferents cap d’estudis, i responsables de coordinació a més de docents, alumnes i titulats dels diferents cicles van poder explicar les seves experiències.

La sessió estava organitzada en dues parts, una primera més genèrica per entendre què significa fer un cicle dins d’una universitat, així com altres aspectes claus del campus professional com són la metodologia d’estudi, la formació professional dual, o els avantatges que disposen els estudiants dins la comunitat universitària.

Durant aquesta primera part, la directora del Campus Professional UVic-UCC, Núria Barniol, explicava els 3 pilars bàsics de la formació que imparteixen: “Expertesa i continuïtat, Ocupabilitat i FP Dual, i Complementarietat i no competència” de l’oferta formativa. Per la seva banda l’Ainhoa Martínez, Tècnica Superior en Màrqueting i Publicitat, i l’Ivan Ortega, Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Mulitplataforma, van explicar què va suposar per ells la formació professional dual i també com el seu pas per un cicle formatiu els ha impulsat a seguir els seus estudis cap a graus universitaris aprofitant les passarel·les cap a la universitat. L’estudiant Josué Arellano del cicle d’Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius va poder explicar la seva experiència d’estudi en l’entorn de distanciament actual i com els nous mètodes aplicats pels docents de Teknós li permetien estudiar en temps convulsos.

En la segona part els futurs estudiants van poder conèixer els detalls més específics de cada un dels cicles: CFGS Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, CFGS Màrqueting i Publicitat i CFGS Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, al Centre Kreas d’Olot, de la mà de docents i estudiants.

Tota la jornada va ser molt interactiva, els assistents a més de poder fer preguntes i resoldre els seus dubtes a través del xat, també rebien enquestes que havien de respondre i permetien al moderador focalitzar els temes a debat en relació al públic assistent. També van visitar virtualment les instal·lacions a través de vídeos i imatges, i van poder veure alguns treballs realitzats pels alumnes dels diferents cicles.

Si us vau perdre la jornada de portes obertes sol·licita una visita personalitzada online a través del següent enllaç.