La tercera edició del Postgrau en Emprenedoria Social de la UVic-UCC, desenvolupat des de la FCSB i la FEC amb la col·laboració de Tàndem Social, ha tingut com a novetat més destacada la incorporació del Cristobal Colon. Representa la figura més important de l’emprenedoria social al nostre país aixi com tot un referent internacional. La Fageda va néixer l’any 1982 amb la missió de millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns mentals severs i altres col·lectius en risc d’exclusió social de la Garrotxa, mitjançant unes activitats empresarials que generessin llocs de treball amb sentit, i uns serveis assistencials gestionats sota criteris de qualitat i d’excel·lència. La Fageda desde llavors ha esdevingut una empresa social dedicada a la producció de iogurts i derivats làctics principalmentAmb aquest motiu el Dr. Salvador Simó, Coordinador del Postgrau i professor de la FCSB;  i la Directora del Grau en Economia i Directora de la Unitat d’Emprenedoria de la UVic, la Dra. Elisenda Tarrats, van entrevistar a Cristobal Colon a la Fageda el passat 16 de novembre i van estudiar novers inergies de col.laboració.

La quarta edició del Postgrau en Emprenedoria Social, que s’iniciarà al gener del 2017, està marcada per la seva expansió en l’àmbit nacional, ja que compta com a principals novetats amb la possibilitat de fer una versió semipresencial a Olot i a Bilbao, gràcies a les gestions realitzades per la Directora d’U-Granollers, Neus Pons. Veure http://www.uvic.cat/formacio-continua/ca/postgraus/postgrau-en-emprenedoria-social