Tot a punt per a 7a edició de l’MBA de la UVic-UCC ( edició Granollers)

with No hi ha comentaris

El curs 2020-2021 la UVic-UCC obrirà novament un grup del Màster en Administració i Direcció d’Empreses a Granollers. D’aquesta manera, el programa s’acosta al teixit empresarial del Vallès Oriental, on la seu UGranollers es va posicionant com un centre de formació contínua per a tot tipus d’empreses i institucions..

 

Amb aquesta 7a edició es consolida una oferta formativa que ofereix als professionals provinents d’àrees funcionals (finances, comercialització, enginyeria…) la possibilitat d’obtenir un coneixement integral de l’empresa. L’MBA de la UVic-UCC és  ideal per aquells tècnics, directius, emprenedors i propietaris d’empresa que vulguin aprofundir en el coneixement de les ciències de la gestió, sense oblidar avançar en el domini de cadascuna de les àrees de l’empresa i donant, alhora, una visió generalista i totalment aplicada. Un programa que, d’altra banda, es basa en una metodologia pràctica i interactiva del business case (anàlisi de casos) i que ofereix un cos de professors referents, amb àmplia experiència en la pràctica de les matèries que imparteixen.

 

Per tal de donar a conèixer aquest màster s’han ofert en obert vàries classes magistrals impartides per destacades personalitats acadèmiques del món dels negocis i les finances. També hi ha previst fer sessions informatives amb el coordinador del màster per tal de resoldre dubtes.

Per a més informació: https://info.uvic.cat/mba-granollers/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *