Inauguració de la 6ª edició de l’MBA

with No hi ha comentaris

El divendres 11 d’octubre va tenir lloc l’inici de la nova edició de l’MBA, que es realitza a Can Muntanyola, Granollers.

En aquesta primera sessió en la que es va donar la benvinguda al nou alumnat de la promoció, es va comptar amb la participació de Montserrat Fontarnau, Directora del Centre Internacional de Formació Continua de la UVic-UCC, Cèsar Duch, coordinador de l’MBA UVic-UCC i Xavier Olsina, professor del Mòdul d’Administració i Finances.

El Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) que ofereix la UVic-UCC forma a professionals amb l’objectiu de que puguin fer un salt a les funcions directives i estratègiques. El programa es basa en una metodologia pràctica i interactiva de business case (anàlisi de casos) i compte amb un equip docent de prestigi amb una àmplia experiència en les matèries que imparteixen.

Una formació que s’adreça a empresaris, directius, tècnics, diplomats, llicenciats o graduats que volen actualitzar o adquirir coneixements per exercir responsabilitats directives en entorns empresarials.

Per a més informació sobre el màster podeu consultar la pàgina web de l’UVic-UCC.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *