Continguts audiovisuals

En aquest apartat hi podreu trobar aquells continguts audiovisuals que la Facultat d’Empresa i Comunicació considera que poden tenir valor per a la seva proposta formativa o en el marc de la difusió científica. Com tota institució acadèmica i científica, la Facultat disposa d’un cos de professores i professors que exerceixen docència, recerca i transferència. I, avui en dia, els mitjans audiovisuals poden ser una plataforma ideal per a donar a conèixer la seva feina. També, s’hi pengen continguts divulgatius vinculats a conferències, xerrades i seminaris que organitza la Facultat.

UVic Ràdio

UVic Ràdio és l’emissora de ràdio digital de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, un projecte obert a tota la comunitat universitària que vol ser plataforma difusora de la institució i laboratori de pràctiques per als seus estudiants de Comunicació. UVic-UCC Ràdio és la veu pròpia de la Universitat a la xarxa, directa i cohesionadora, per oferir una programació de qualitat creada per tota la comunitat. A través d’aquest canal, es donaran a conèixer les activitats i oferta educativa de la UVic-UCC, a més de programes de contingut divers que comptaran amb la participació d’alumnes, professors i personal de tots els estaments i centres de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Sense Boira

Sense Boira és una revista digital on es publiquen continguts elaborats per estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Facultat d’Empresa i Comunciació. La revista, publicada al web d’El 9 Nou, es gestiona a través de l’assignatura Taller de Producció de Comunicació de 4t de Periodisme, i conté entrevistes, reportatges, cròniques i notícies redactades per estudiants dels diferents graus i curos de la Facultat d’Empresa i Comunicació.

Insights

Insights és un projecte periodístic i formatiu en format de magazín digital on docents, estudiants i graduats treballen conjuntament en l’elaboració de continguts periodístics que fugen de la immediatesa i que generen una mirada pròpia sobre la realitat.