La UVic-UCC acollirà una jornada tècnica sobre la millora de la competitivitat del sector formatger artesanal el proper dimarts 21 de novembre de 2017. La jornada està organitzada pel DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació) dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica, i es durà a terme en el marc del Projecte Interreg POCTEFA INNOLACT, en el qual també participa el Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia i Tecnologia i Gestió Ambiental i Alimentària (BETA) de la UVic-UCC.
El projecte INNOLACT té per objectiu contribuir al desenvolupament d’activitats innovadores en el sector làctic i augmentar el valor afegit de les empreses, i durarà fins al 2019.
La jornada del proper dia 21 de novembre se celebrarà durant tot el matí i inclourà diverses activitats entre les quals s’exposaran els resultats dels treballs realitzats fins al moment, que són, bàsicament, la diagnosi del sector. Per part de la UVic-UCC hi intervindrà el Dr. Joan Colón, coordinador científic del CT BETA, que parlarà sobre la sostenibilitat del sector formatger artesanal.
Aquesta jornada tècnica és gratuïta i oberta a tothom qui hi estigui interessat, però cal inscriure’s prèviament.