Inauguració Màster Robòtica

El dijous, 15 d’octubre, va tenir lloc a la Facultat de Ciència i Tecnologia (UST) del Campus Torre dels Frares l’acte d’inauguració de la primera edició del Màster en Robòtica, organitzat conjuntament per la Universitat de Vic – Universitat de Central de Catalunya (UVic-UCC) i el Centre Tecnològic de Catalunya Ascamm EURECAT, centre de referència en l’àmbit de la robòtica.

El Màster en Robòtica presenta un programa innovador centrat en les noves tendències de la robòtica industrial i la robòtica mòbil (terrestre i aèria), amb l’objectiu de formar professionals en una disciplina cada vegada més inserida en els àmbits de la nostra societat.

L’acte d’inauguració es va obrir amb una introducció al programa, a càrrec de Laura Dempere, degana de la UST, Pepa Sedó, cap de la Unitat de Robòtica i Automatització d’EURECAT i coordinadora del màster per part del centre tecnològic, Juli Ordeix, coordinador de robòtica de la UST i director del màster, i Andreu Corominas, director de Beta-Robots i coordinador de la Unitat de Fonaments de Robòtica del programa.

L’acte va cloure amb la conferència inaugural “Robòtica. El futur ja és aquí”, a càrrec de Carles Soler, director de Nelmia Robotics Insight.

El Màster en Robòtica s’imparteix en format semipresencial i consta de tres unitats: Fonaments de la Robòtica, Robòtica Industrial i Robòtica Mòbil.
Cal destacar, també, que el màster es troba integrat per dos postgraus: el Postgrau en Robòtica Industrial i el Postgrau en Robòtica Mòbil. La unitat “Fonaments de la Robòtica”, comú al màster i als dos postgraus, s’estendrà d’octubre a desembre i tindrà lloc al campus UVic de la UVic-UCC, mentre que les dues unitats restants s’impartiran, de gener a juny, a la seu d’Ascamm EURECAT ubicada al Parc Tecnològic de Cerdanyola del Vallès.


Per a més informació:

Màster en Robòtica
Postgrau en Robòtica Industrial
Postgrau en Robòtica Mòbil