Degut a la situació d’epidèmia que està vivint Catalunya en aquests moments, des del grup de recerca CODI i el Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències de la UVic-UCC, hem decidit realitzar alguns canvis a les bases del concurs “La nostra foto de la ciència”. El concurs fotogràfic es manté, ja que creiem que segueix tenint sentit si es presenta com un recurs per proposar als infants durant la situació de confinament.

En un principi, les fotografies havien de mostrar l’activitat científica a l’aula. Entenent la situació actual de tancament de les escoles, creiem que és necessari flexibilitzar aquest punt. Així doncs, a partir d’ara, les fotografies podran ser fetes des de casa pels infants. Els mestres responsables del grup hauran de dur a terme una selecció i seran els encarregats d’enviar un màxim de tres fotografies per grup a través de l’aplicatiu, fins el dia 15 de maig de 2020.

Aquesta activitat forma part del programa UDivulga.Ciència i Societat, programa que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Per qualsevol qüestió, no dubteu a contactar-nos.

Us animem a participar-hi!