Conferència sobre els aspectes ètics del dret a conèixer els orígens biològics, organitzada per DIXIT Vic i la Càtedra de Bioètica fundació Grífols (06/10/2016)

with No hi ha comentaris

matrioskaLa nostra societat compta avui amb una diversitat de models familiars impensable fa només 40 anys. No només amb figures ja conegudes com l’adopció i l’acolliment, sinó també amb el naixement de persones mitjançant la reproducció assistida amb donants de gàmetes, mares de lloguer, etc.

Les noves realitats socials i models de família obren nous interrogants sobre la possibilitat de conèixer els orígens biològics o genètics, un aspecte important a l’hora de configurar la identitat personal.

La Càtedra de Bioètica Fundació Grífols i DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials oferiran, el proper 6 d’ocrubre, la conferència “Tenim dret a conèixer els nostres orígens biològics i genètics?” per aprofundir en els interrogants i els dubtes ètics que es poden plantejar a partir de la possibilitat d’exercir aquest dret.

La conferència anirà a càrrec de Núria Terribas, directora de la Càtedra de Bioètica Fundació Grífols. Terribas és jurista especialitzada en l’àmbit de la bioètica i el biodret, és membre del Comitè de Bioètica de Catalunya i del Comitè Nacional de Bioètica d’Andorra, i és directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas.


  • Data: 6 d’octubre de 2016 a les 17 h.
  • Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. C/ Miquel Martí i Pol, 1 08500 Vic
  • Entrada lliure: En aquest apartat trobaràs el formulari d’inscripció a la conferència DIXIT Vic
  • Organitza: Càtedra de Bioètica Fundació Grífols i DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *