La Jornada de Creació i Reestructuració d’Empreses reuneix experiències d’exalumnes del Màster MBA UVic-UCC

with No hi ha comentaris

Tres experiències d’exalumnes del Màster MBA del campus Granollers de la UVic-UCC van ser l’eix central de la Jornada de Creació i Reestrucutruració d’Empreses que es va fer dissabte 20 de març. Els ponents van ser Sergi López, director executiu d’Agora; Orlando Pérez, fundador de Ictiva.com i CEO de Wellwo; i Jaume Alemany, director executiu d’Etalentum, presentats pel Dr. Cèsar Duch, coordinador del Màster MBA.

López va explicar l’evolució de l’empresa familiar Àgora, ubicada en un edifici de 1.500 m2 a Granollers i dedicada a activitats de gestoria, assessoria i consultoria. Nascuda el 1987 i actualment amb més de 50 treballadors, ofereix assessorament fiscal i laboral, servei jurídic, recursos humans, assegurances, inversions i gestió de patrimonis, consultoria estratègica i internacional, gestoria administrativa, protocol familiar, marques i protecció de dades.

Àgora destaca, segons López, per les seves incorporacions de nous serveis com ara Plans d’Igualtat, selecció de Recursos Humans i la seva participació en empreses com Connect, dedicada al treball temporal, o Kathara, empresa digital amb serveis de SEO, social media, inboud marketing, branding i estratègia digital. Àgora, a més a més, és una empresa que aposta per la ciutat i col·labora amb diverses entitats i institucions com són el Teatre Auditori, el BMB, la Mitja Marató, el Gremi d’Hostaleria, la Festa Major, l’Hospital General de Granollers i el Centre Cultural, entre altres.

Al seu torn, Pérez va explicar la seva primera experiència de creació de l’empresa BKF, dedicada a serveis d’intermediació financera que va arribar a facturar 17 milions d’euros amb oficines d’àmbit nacional i amb fortes inversions publicitàries en televisió i ràdio. La seva segona experiència es va enfocar a Ictiva, un gimnàs online amb més de 4.000 subscriptors, i a la creació de la plataforma de salut i benestar laboral Wellwo, la qual promou tips de només 1 minut de durada mitjançant vídeo-consells amb la finalitat de mantenir sans i motivats els treballadors de les empreses.

La tercera experiència va ser la que va presentar Jaume Alemany, director executiu d’Etalentum. Etalentum Group, empresa fundada el 2013 per a la prestació de serveis de selecció de personal, en menys de vuit anys d’història ha aconseguit posicionar-se com un dels referents a Espanya en selecció de personal, amb una de les bases de dades de professionals, degudament valorats, més gran del país. Etalentum està especialitzada en headhunting per a l’àmbit comercial, financer i IT, i compta amb una divisió internacional per donar suport a tots els seus clients.

En la seva exposició Alemany va explicar com va néixer la seva empresa de headhunting, Etalentum Selecció, a partir de la feina final de Màster en Direcció Estratègica i Emprenedoria per a Petites i Mitjanes Empreses de la UVic-UCC que va fer amb el seu actual soci i director general d’Etalentum, David Boixader. Segons Alemany, “un dels nostres valors és la confidencialitat, molt important en el món de la selecció de personal”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *