Al millor Treball de Final de Màster de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya

5a edició – 2023

Amb l’objectiu de mantenir la memòria i el llegat del mestre Sebastià Álvarez i Arenas (1897- 1969), molt apreciat i valorat a Roda de Ter, i com a homenatge permanent a la tasca dels mestres, l’Ajuntament de Roda de Ter, la família Àlvarez i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia, FETEP) convoquen la cinquena edició del Premi Sebastià Àlvarez i Arenas d’Educació (per a estudiants de màster), amb les bases següents:

Bases del Premi

 

1. Participants

Estudiants que hagin presentat el treball final de màster a la FETEP de la UVic-UCC en el curs 2022-23.

2. Requisits
Podran optar al Premi els treballs de l’àmbit de l’educació que en la qualificació hagin obtingut una nota mínima d’Excel·lent (9).

3. Presentació de treballs

Els treballs que es presentin han de ser anònims. No poden tenir cap referència explícita a cap institució o persona amb la qual s’hagi treballat o col·laborat. A la portada hi ha d’haver el títol del treball, però ni en la portada ni en cap altre lloc  (incloent-hi les propietats del document o metadades) no pot constar l’autoria ni la referència a la direcció del treball. En cas d’incompliment d’aquest aspecte, el TFM presentat quedarà exclòs automàticament i no podrà optar al premi.
La presentació es farà en format electrònic (pdf) a través de l’espai Premi al millor TFM (https://ubiqua.uvic.cat/course/view.php?id=171); les dades d’accés són les mateixes que es fan servir per accedir al Campus Virtual de la UVic-UCC i la clau d’autoinscripció és “premitfm”.

El període de presentació dels treballs serà de l’1 de setembre al 10 d’octubre de 2023.

4. Dotació
La convocatòria consta d’un primer premi, que està dotat amb 1000 euros, i d’un accèssit dotat amb 650 euros. En ambdós casos s’aplicarà la retenció establerta per la normativa fiscal. A criteri del jurat qualificador, tant el premi com l’accèssit es podran declarar deserts.

5. Veredicte i lliurament

La publicació del veredicte i el lliurament es duran a terme el mes de novembre de 2023 al Teatre Eliseu de Roda de Ter en el marc del lliurament dels Premis literaris, artístics i pedagògics que convoca la Fundació Miquel Martí i Pol.

6. Composició del Jurat

El Jurat del premi estarà format per l’alcalde o regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roda de Ter; una o dues professionals de l’ensenyament que exerceixin a Roda de Ter; un pedagog o pedagoga de reconegut prestigi i dos professors o professores de la UVic-UCC, un dels quals actuarà de secretari o secretària del Jurat.

7. Altres aspectes

La participació en el premi i la presentació de l’original pressuposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i obligacions que se’n deriven. Qualsevol eventualitat no prevista a les bases serà resolta pel jurat.

 

 


 

 

Al mejor Trabajo de Fin de Máster de temática educativa de la Facultad de Educación, Traducción, Deportes y Psicología de la Universidad de Vic – Universidad Central de Cataluña

5ª edición – 2023

Con el objetivo de mantener la memoria y el legado del maestro Sebastià Àlvarez i Arenas (1897- 1969), muy apreciado y valorado en Roda de Ter, y como homenaje permanente a la labor de los maestros, el Ayuntamiento de Roda de Ter, la familia Álvarez y la Universidad de Vic – Universidad Central de Cataluña (Facultad de Educación, Traducción, Deportes y Psicología, FETEP) convocan la cuarta edición del Premio Sebastià Àlvarez i Arenas de Educación (para estudiantes de máster), con las siguientes bases:

Bases del Premio

1. articipantes
Estudiantes que hayan presentado el trabajo final de máster en la FETEP de la UVic-UCC en el curso 2022-23.

2. Requisitos
Podrán optar al Premio los trabajos del ámbito de la educación que en la calificación hayan obtenido una nota mínima de Sobresaliente (9).

3. Presentación de trabajos

Los trabajos que se presenten deben ser anónimos. No pueden tener ninguna referencia explícita a ninguna institución o persona con la que se haya trabajado o colaborado. En la portada tiene que aparecer el título del trabajo, pero ni en la portada ni en ningún otro sitio (incluyendo las propiedades del documento o metadatos) puede constar la autoría ni la referencia a la dirección del trabajo. En caso de incumplimiento de este aspecto, el TFM presentado quedará excluido automáticamente y no podrá optar al premio.

La presentación se hará en formato electrónico (pdf) a través del espacio Premio al mejor TFM (https://ubiqua.uvic.cat/course/view.php?id=171); los datos de acceso son los mismos que se usan para acceder al Campus Virtual de la UVic-UCC y la clave de autoinscripción es “premitfm”.

El periodo de presentación de los trabajos será del 1 de septiembre al 10 de octubre de 2023.

4. Dotación del premio

La convocatoria consta de un primer premio, que está dotado con 1000 euros, y de un accésit, dotado con 650 euros. En ambos casos se aplicará la retención establecida por la normativa fiscal. A criterio del jurado cualificador, tanto el premio com el accésit se podrán declarar desiertos.

5. Veredicto y entrega

La publicación del veredicto y la entrega tendrá lugar el mes de noviembre de 2023 en el Teatro Eliseu de Roda de Ter, en el marco de la entrega de los Premios literarios, artísticos y pedagógicos que convoca la Fundació Miquel Martí i Pol.

6. Composición del Jurado

El Jurado del premio estará formado por el alcalde o concejal de Educación del Ayuntamiento de Roda de Ter; una o dos profesionales de la enseñanza que ejerzan en Roda de Ter; un pedagogo o pedagoga de reconocido prestigio y dos profesores o profesoras de la UVic-UCC, uno de los cuales actuará de secretario del Jurado.

7. Otros aspectos

La participación en el premio y la presentación del original presupone la aceptación íntegra de estas bases y de los derechos y obligaciones que se derivan. Cualquier eventualidad no prevista en las bases será resuelta por el jurado.