Celborear ha estat l’equip guanyador d’unes igualades finals de l’Startup Programme 2019 celebrades a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. El projecte guanyador està format per Miquel Palou, Guillem Barnils i Xavier Currius, tots tres estudiants de 4t de Marquèting.

Miquel Palou, Guillem Marnils i Xavier Corrius, tots tres estudiants del grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial de la UVic-UCC, van guanyar una de les finals més ajustades de l’Startup Programme 2019. Davant el jurat format per Cèsar Duch, coordinador del MBA de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya; Albert Armisen, professor d’emprenedoria de la UVic; Elisenda Tarrats, degana de la FEC i Adrià Tuneu, coordinador de l’Startup Programme, el passat 22 de març, els estudiants van presentar el seu projecte: Cellborear.

Celborear és una plataforma a la qual es pot accedir a través de la seva pàgina web o descarregant l’aplicació per a mòbil, Android i IOS. El seu objectiu és facilitar la recerca i reserva de restaurants per a totes aquestes persones que són intolerants al gluten.

Però, a banda d’aquest projecte guanyador i innovador dels estudiants del grau, els altres dos finalistes del concurs foren els projectes anomenats Juguemente i Servizon. Juguemente està format per Jaume Cases i Maria Francesa Ferrer. Aquest projecte ofereix un assessorament individualitzat i personalitzat als pares, mares i familiars en la mateixa botiga de joguines per escollir la correcta joguina tenint en compte el creixement, el desenvolupament, les capacitats i la diversitat funcional del nen o nena. Servizon, per altra banda, està format per Laura Plans, Eric Ballesteros i Elena Barceló i ofereix serveis orientats a quatre sectors de serveis: salut, estètica, cures, aprenentatge i manteniment de la llar.

L’equip guanyador participarà a la final estatal amb la resta de projectes guanyadors de les altres universitats. Aquesta es realitzarà a Madrid a finals d’abril.

Fotografies: Adrià Tuneu