Aquest passat 27 d’octubre va tenir lloc la Nit del Gourmet Català, un punt de trobada i referència per empreses i emprenedors/es del sector de l’alimentació gourmet a Catalunya. En aquest acte, els participants van poder gaudir de les interessants novetats presentades pels socis i sòcies que la conformen i on qualitat, experiència i innovació desperten els sentits dels més experts. Una trobada on els convidats principals són el retail, la gran distribució i la restauració gourmet.
En aquesta edició i com ja és tradició, en el marc incomparable de Mas Marroch el Celler de Can Roca, més de 40 marques van coincidir en aquest punt de trobada on productes com l’oli, el vi, el vermout, els gelats, les infusions i els torrons entre d’altres van fer gaudir els presents en l’acte. En aquesta important data es fa entrega dels Premis Gourmet de l’any i que aquest any va recaure en la Sra. Montserrat Fontané de la Cuina de Can Roca qui va rebre el gaurdó a mans del President de la Generalitat, Pere Aragonès.
La UVic-UCC va participar novament en el jurat de premis que s’atorgava a la candidatura al creixement empresarial i a la innovació que en aquesta edició va ser per la cooperativa Hort del Silenci, una empresa agrícola amb caràcter i vocació comercial que cultiva llegums i cereals amb pràctiques agrícoles sostenibles assegurant el màxim les seves propietats nutricionals.
