La directora del Departament d’Empresa de la FEC, Anna Pérez-Quintana ha participat al VIII Congrés d’Economia Feminista que s’ha celebrat entre els dies 16 i 18 de març a la Nau Bostik de Barcelona. La dimensió digital de l’economia ha estat el paraigua articulador de la present edició, que també ha inclòs altres eixos com ara la macro i la microeconomía, la política pública i els treballs de cura, entre altres.

Anna Pérez Quintana, directora del Departament d’Empresa de la FEC, ha presentat el pòster ‘La perspectiva de gènere en la docència de l’economia i l’empresa. La contribució de l’economia feminista’ a la VIII edició del Congrés d’Economia Feminista que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona. La trobada ha aplegat representants de l’àmbit acadèmic, del moviment feminista, d’institucions públiques i econòmiques però també a membre feministes de sindicats, ONGs i d’altres entitats de l’economia social i solidària.

El Congrés es caracteritza per ser un espai de trobada per a l’economia feminista com a corrent de pensament transformadora i, per tant, amb ànim d’involucrar el màxim d’agents, tant del món acadèmic com de la resta del teixit socioeconòmic català.

En aquesta edició, també s’ha comptat amb la presència de veus destacades en l’àmbit de l’economia feminista, com ara l’activista argentina Flora Partenio; membre de la Red de Feministas del Sur Global DAWN; Sasha Constanza-Chock, investigadora i dissenyadora centrada en moviments socials a les xarxes i justícia en els processos de disseny; Yayo Herrero, antropòloga, professora i activista ecofeminista; Alex Hache, ciberfeminista i membre de Donestech; Joana Varon, fundadora i directora del col·lectiu feminista Coding Rights i Catherine d’Ignazio, professora del MIT, directora del Data+Feminism Lab i referent internacional de l’activisme feminista de dades.