El Portal de la Recerca de Catalunya ja incorpora datasets

with No hi ha comentaris

Recentment s’ha incorporat al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) la informació dels conjunts de dades (datasets) disponibles al Repositori de Dades de Recerca (RDR). El fet d’afegir aquesta informació al portal respon a l’objectiu de concentrar en un únic lloc tota la informació de recerca del personal investigador a Catalunya, independentment de la font d’origen on es trobin, i donar-li més visibilitat.

En total s’han carregat al PRC 429 datasets que són trobables a través de la barra de cerca i de les fitxes de les persones investigadores del PRC. A mig termini, s’espera que les institucions participants carreguin els seus propis datasets a través dels seus sistemes de gestió a la recerca (CRIS), tal com ho fan actualment amb les persones investigadores, les publicacions, tesis, grups de recerca i projectes de recerca.

La càrrega de datasets que s’ha fet ara al PRC és la continuació d’una primera acció que es va fer per relacionar el PRC i l’RDR, i que permetia la consulta dels conjunts de dades procedent de l’RDR. Ara, aquests datasets s’han carregat directament al PRC per fer-los més trobables i accessibles a la comunitat.

Els datasets carregats es poden consultar a l’apartat corresponent del PRC.

Font: CSUC, 18/12/2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *