La tercera edició de la Cursa d’Orientació Urbana de Vic, que va tenir lloc diumenge passat, 19 de març, va aplegar un total de 100 participants, dels quals 93 van prendre-hi part repartits en 28 equips en la modalitat de grups, i els 7 restants van fer-ho individualment. La prova, que es podia realitzar de manera competitiva o lúdica, consistia a cercar 24 fites amagades per la ciutat de Vic en menys de 2 hores. A  més, l’esdeveniment tenia, un any més, una finalitat solidària, ja que els 740 euros recollits amb les inscripcions aniran íntegrament destinats a l’ONG Open Arms, la beneficiària de l’acte.

Les categories competitives van tenir guanyador: en la categoria individual, el primer classificat va ser Aniol Bisquert; l’equip Bolxevics va guanyar en la categoria d’equips, i com a equip familiar, la victòria va ser per als Burguis. La cursa es va dur a terme amb el patrocini de l’Ajuntament de Vic i amb les col·laboracions de Confisergur, Aigües Vic i Bon Preu, a més de comptar amb la coordinació de l’expert en orientació Jordi Sales.