Què és SYNGGI?

SYNGGI, “Synergies for Green Growth Initiative – Energising the Impact of Innovation in the Mediterranean”  és un projecte horitzontal Interreg Med dissenyat com una eina àgil que unifica els resultats del projecte modular, dóna suport a les parts interessades en MED i crea un entorn fructífer i col·laboratiu per a tots els organismes implicats.

El projecte s’ha dut a terme en el període 01/11/2016 – 31/10/2019.

Objectius

  1. Donar suport als projectes modulars presentats sota l’objectiu Creixement Verd de l’eix prioritari 1. Innovació del programa MED Interreg amb l’objectiu de reforçar les capacitats d’innovació dels actors públics i privats de les regions MED, dotant-los d’una dimensió transnacional d’acord amb els objectius i les estratègies de les autoritats de gestió de l’àrea MED. L’objectiu principal és construir una xarxa comunitària, recolzada per una eina àgil de comunicació i capitalització, que ajudi tots els grups d’interès de la zona MED i extra-MED a gaudir de l’experiència i els resultats fets durant la implementació dels projectes i fins i tot després de la seva finalització. Es fa un esforç important per reforçar el “Projecte de plataforma” i arribar als funcionaris de la UE i produir polítiques innovadores.
  2. Actuar com una xarxa dinàmica entre projectes innovadors centrats en les energies renovables, l’eficiència energètica, la gestió-reciclatge de residus, les ciutats intel·ligents i l’ecoinnovació.

Objectius específics:

  • Millorar la capacitat d’innovació dels grups d’interès de MED amb els quals interactuarà.
  • Reforçar el seu paper a les xarxes internacionals i comunitàries.
  • Adaptar els resultats per produir polítiques territorials, més eficients i rellevants amb les necessitats de cada territori.

Partners

  • LP – UVic-UCC, Fundació Universitària Balmes – Universitat de Vic/ Universitat Central de Catalunya (Spain) (CT BETA).
  • PP – KQDRegional Council of Durres (Albania)
  • PP – Dynamic Vision, (Greece)
  • PP – Fondazione Ecosistemi, (Italy)
  • PP – CUEIM, University Consortium of Industrial and Managerial Economics (Italy)

Materal divulgatiu

Projecte cofinançat al 85% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg Med Horitzontal.