Amb motiu de la celebració dels 25 anys del grau en Nutrició Humana i Dietètica, ja s’ha dut a terme el primer dels quatre reptes festius que al llarg del curs es llençaran des del grau, adreçats a tot el PDI i PAS de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar. Aquest ha estat un primer repte gastronòmic per posar a prova la imaginació i destresa culinària del personal, i alhora fer comunitat i poder gaudir d’una estona de fòrum on compartir entre companys de feina, tastar nous plats i passar-ho bé.
Durant tot el matí d’aquest dimecres 30 d’octubre previ a la castanyada, els diferents grups formats per PDI i PAS de la Facultat, han presentat els seus plats anònims inspirats en la tardor amb productes típics de temporada: moniatos, castanyes, bolets, ametlles, carabasses, codonys, caquis… on aquests ingredients han estat els protagonistes. 7 grups s’han posat en mans del jurat popular que ha anat tastant i valorant cada un dels plats votant amb unes butlletes i una urna especialment creades per a l’ocasió. Tots els plats han quedat buits i s’ha confirmat un èxit de participació, que ha culminat amb un dinar de germanor al Laboratori del gust. Demà dijous, a més a més, la comissió organitzadora farà el recompte de vots i es revelaran els equips guanyadors.