El programa “Bojos per la ciència” impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera i pensat per a estudiants de batxillerat ha obert el període de matrícula, que inclou un curs organitzat per la UVic. El curs “Bojos per la ciència dels aliments” és un curs desenvolupat per la UVic-UCC, Eurecat i Fundació Alícia orientat a estudiants de 1r de batxillerat amb vocació científica interessats en l’àmbit de la ciència i la tecnologia dels aliments.
Les inscripcions al curs de “Bojos per la ciència dels aliments” estaran obertes fins al 25 d’octubre i entre tots els inscrits es seleccionaran 25 estudiants de 1r batxillerat que participaran en la 1a edició del curs dins de la 7a edició del programa “Bojos per la ciència” que tindrà lloc l’any vinent. Durant el curs de “Bojos per la ciència dels aliments” els estudiants coneixeran els sistemes agroalimentaris, les propietats de les matèries primeres i dels aliments que se n’obtenen, a més dels elements bàsics en la innovació agroalimentària.
El curs s’impartirà en 15 sessions teoricopràctiques durant diferents dissabtes entre els mesos de gener i novembre de 2019 a les instal·lacions de la UVic, Eurecat i Fundació Alícia. Podeu trobar més informació sobre el curs, com les inscripcions, els objectius o el calendari, a la pàgina web de la Fundació Catalunya La Pedrera.