Notícies
El gaudi i la inclusió social com a via d’èxit perquè les persones grans mantinguin l’activitat física
D’aquí a pocs anys, la població major de 65 anys serà la franja poblacional més nombrosa de la societat i, per tant, caldran mesures per millorar la seva atenció i assegurar-li un envelliment saludable. Malgrat les recomanacions internacionals d’activitat física, [...]
La FCSB rep la visita del professor Jonne Koivisto de la Universitat d’Oulu
La Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar (FCSB) i la Facultat de Ciències i Tecnologia (FCTE) han rebut, aquest mes de maig, la visita del professor Jonne Koivisto, de la Universitat de Ciències Aplicades d’Oulu (OAMK), de [...]
La UVic-UCC investirà la infermera Núria Cuxart Ainaud com a doctora ‘honoris causa’
La UVic-UCC investirà com a doctora honoris causa la infermera Núria Cuxart Ainaud, el pròxim 3 de juliol, a l’Aula Magna. La proposta, impulsada per la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB), culminarà els actes commemoratius del 50è [...]
Gairebé 100 estudiants de batxillerat als tallers d’alimentació de la UVic pel Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència
En el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència el Grup de Recerca M3O i el Grau en Nutrició Humana i Dietètica van organitzar els tallers “Apropa’t a la ciència de l’alimentació” dirigit a [...]
El grau en Nutrició Humana i Dietètica presenta un webinar sobre ‘fake news’ nutricionals amb Julio Basulto
El dietista-nutricionista Julio Basulto, professor del grau en Nutrició Humana i Dietètica, va presentar, aquest passat dijous 24 d'abril, davant de 200 persones, un webinar sobre com les xarxes socials influeixen en la percepció social de l'alimentació, destacant-ne tant els [...]
Cuinant Salut: Episodi 8
Ja està disponible el vuitè episodi de "Cuinant Salut: el Pòdcast dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica a la UVic". En aquesta entrega, la Carolina Ruiz Amo ens parla de com "El meus nivells de colesterol estan [...]