Notícies
El Dr. Sergio Cazorla guanya el XIV Premi d’Infermeria Osona Contra el Càncer amb un estudi sobre l’exercici físic en pacients oncològics
El Dr. Sergio Cazorla, professor i investigador de la Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar (FCSB) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), ha estat guardonat amb el XIV Premi d’Infermeria Osona Contra [...]
L’art de les Cures Infermeres: mig segle d’estudis d’Infermeria a Vic
La Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar ha acollit una jornada molt especial sota el títol "L’Art de les Cures Infermeres", amb motiu de la commemoració dels 50 anys dels estudis d’Infermeria a Vic. Un acte que [...]
La III Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central posa el focus en l’exercici d’alta intensitat
Aquest mes de maig va tenir lloc a UManresa la III Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central, centrada en la temàtica “Exercici d’alta intensitat en Fisioteràpia”. Aquesta jornada es va coorganitzar pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya junt amb [...]
14a Diada de la Infermeria “Les nostres infermeres, el nostre futur”
El passat dijous 15 de maig, la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) va acollir a l'Aula Magna, la 14a Jornada d'Infermeria a Osona. Amb el lema “Les nostres infermeres, el nostre futur”, l’acte va reunir [...]
Estudiants de la University of South California visiten la UVic per conèixer la pràctica de la Teràpia Ocupacional a Catalunya
Un grup d'estudiants de màster en Teràpia Ocupacional de la University of South California (Estats Units) ha visitat aquest mes de maig la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) de la UVic, amb l'objectiu de conèixer la [...]
Abril Rigall, exestudiant de Nutrició Humana i Dietètica, rep el premi de l’Institut d’Estudis Catalans pel millor TFG en alimentació
L'exestudiant del grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC, Abril Rigall Forés, va ser guardonada amb el Premi M. del Carmen de la Torre Boronat, atorgat per l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, entitat membre de l’Institut d’Estudis [...]