Notícies
Eduard Minobes guanya un dels premis al VI Seminari Acadèmic Ageingnomics 2025
El professor Eduard Minobes, de la Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar (FCSB) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), va participar, aquest mes de maig, com a ponent al VI Seminari Acadèmic [...]
El projecte “Join4Joy” presenta els seus resultats en un acte de cloenda a Barcelona
El projecte europeu "Join4Joy", liderat per la UVic-UCC, ha arribat a la seva recta final. Per tancar-lo i donar-ne a conèixer els resultats es va fer un acte a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de [...]
Cuinant Salut: Episodi 9
Ja està disponible el novè episodi de "Cuinant Salut: el Pòdcast dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica a la UVic". En aquesta entrega, la Cora Oliver ens parla de si realment "Menjar fruits secs de manera regular, [...]
Entre Nosaltres: Sílvia Vilaró
Aquest mes, a l’Entre Nosaltres, parlem amb la Sílvia Vilaró. Sílvia va estudiar Filologia Eslava a la Universitat de Barcelona, amb especialització en llengua russa. Després de defensar la tesina, va marxar a treballar a Rússia, primer a la Universitat [...]
El grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC celebra 25 anys i suma 667 titulats
La UVic-UCC celebra el 25è aniversari del grau en Nutrició Humana i Dietètica, que ha format un total de 667 titulats des del seu inici. L’acte commemoratiu es va celebrar a la Sala Mercè Torrents del Campus Vic, amb un [...]
Innovació alimentària i sostenibilitat: el paper de la Fundació Alícia al Màster Universitari en Alimentació i Sostenibilitat
Durant el mes de maig va tenir lloc el seminari en línia vinculat al Màster universitari en Alimentació i Sostenibilitat de la UVic, a càrrec d’Adriana Gálvez, responsable de projectes d’innovació i alimentació de la Fundació Alícia. La Fundació Alícia [...]