La Clàudia va néixer a Manresa, té vint anys i és estudiant del grau en Nutrició Humana i Dietètica.

Per què vas decidir estudiar el grau en Nutrició Humana i Dietètica? 

Des de ben petita que m’ha interessat tot aquest món de l’alimentació i hàbits saludables i ja tenia present fer alguna cosa relacionada amb aquesta temàtica així que em vaig assabentar que tenia la possibilitat de fer la carrera a Vic i no m’ho vaig pensar més.

Quin record tens del teu primer dia a la UVic? 

El meu primer dia el recordo amb cert afecte, ja que tot i els nervis, de seguida em vaig sentir benvinguda i acompanyada pels professors i companys de classe.

Recordo que vaig arribar molt d’hora al matí, quan encara no era ni de dia, degut als horaris del bus. No hi havia gaires persones i justament una d’elles era una companya meva del grau en Nutrició, va ser molta casualitat. Aquell dia vam anar juntes a una cafeteria per fer temps fins a l’hora de les classes i avui dia, és una de les persones amb més afinitat dins de la Universitat.

Per què vas escollir la UVic? 

Com he dit anteriorment, estudiar nutrició ha sigut una cosa que sempre he volgut, com també estudiar a la UVic-UCC. Suposo que la proximitat i el fet de conèixer persones que hi han anat m’ha influenciat.

Què és el que més t’agrada i recomanaries del teu grau? 

El què més m’agrada és la diversitat de matèries que s’ensenyen, sobretot les aplicades des del punt de vista de la salut i la importància de l’alimentació i la relació professor-alumne/a, que és molt propera.

Per altra banda, recomanaria aquest grau a totes les persones que estiguin interessades en el seu benestar i el dels altres i que els interessi tot el relacionat amb l’alimentació per tal d’ajudar a les persones.

Què t’ha aportat la UVic a nivell personal?  

La UVic m’ha ajudat a organitzar-me, a tenir coneixements sobre temàtiques que podré aplicar durant el dia a dia, tant a mi mateixa com a les altres persones i a donar-me l’oportunitat de poder ajudar als altres donant a conèixer la importància d’una bona alimentació.

Què és el que més destacaries de les pràctiques que has fet? 

En el cas de nutrició, les pràctiques les comencem el mes de gener del tercer curs. Les úniques que hem fet han estat a la cuina i estic orgullosa de l’aprenentatge adquirit de les diferents tècniques culinàries i plats elaborats.

Com veus el teu futur professional? 

Vaig entrar amb una idea molt fixa de què volia fer després d’estudiar la carrera, però cada vegada ho tinc menys clar. El que si us puc assegurar és que no em trobareu elaborant dietes, he, he. Potser, el que més em motiva és l’àmbit de la comunicació i divulgació, ja que sempre m’ha agradat ensenyar i oferir tot el que tinc per satisfer els altres.

No sé a on em portarà la vida, però el que tinc clar és que serà alguna cosa relacionada amb ajudar a les persones.

A quina persona li passes el relleu? Condició: que sigui estudiant i que no sigui del teu curs, si és d’un altre grau de la Facultat, encara millor! 

Li passo el relleu a en Gerard Raga Batlle, estudiant de tercer del grau en Infermeria.