La Clàudia Sañé és de Vic de tota la vida, però actualment viu a Santa Eugènia de Berga, va estudiar Periodisme i Comunicació Audiovisual a la UVic-UCC fins al 2017 i després va fer un Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Gestió d’Esdeveniments per la UOC. L’any 2018 va començar a treballar a l’UHub, cobrint una baixa de maternitat i, tot seguit, va anar enllaçant diferents llocs de feina, va estar a l’Àrea de Relacions Internacionals, a l’AGA, a l’OTRI i finalment va començar a treballar a la Secretaria de la FCSB el desembre de l’any 2020.
Quin record tens del teu primer dia a la UVic?
El meu primer dia a la UVic va ser el setembre l’any 2011 quan començava primer de Periodisme. Realment sembla que fos ahir! Recordo que vam quedar via Facebook amb uns quants de la classe al bar Sagrada Família una estona abans que comencés la sessió de benvinguda per així no entrar sols, però resulta que, dels 4 o 5 que em pensava que seríem, vam acabar sent uns 30.
Explica’ns una anècdota que t’hagi passat treballant a la FCSB.
Una anècdota? Ara mateix, l’única que em ve al cap és el panorama que ens trobem cada cop que tornem a treballar passades les vacances d’estiu. Aquests dos últims anys, la Dolo i jo hem estat les úniques que hem tornat a treballar el primer dia tornant de vacances (la resta de companyes s’incorporaven uns dies més tard), i bé, diguem-ne que l’ambient no convidava gaire: el terra ple de fulles i bastant brut perquè s’havien fet obres durant l’estiu, entraves i les llums no funcionaven, però el millor de tot va ser quan només obrir la porta de l’edifici B va començar a sonar una alarma, imaginem que era la de detecció de lladres. Aquesta alarma va estar sonant una bona estona fins que algú de manteniment va aparèixer per desconnectar-la, es veu que havien desconnectat la resta d’alarmes dels altres edificis però la nostra no. I per acabar-ho d’adobar, no vam tenir corrent fins a les 10 o les 11 del matí, per tant, ni ordinadors ni telèfons funcionaven. En fi, tota una gran tornada a la rutina.
Explica’ns una cosa de tu que no sapiguem.
Si em seguiu a xarxes, no serà cap novetat, però pels que no ho feu, sapigueu que m’encanta esquiar. Bé, a la meva parella i a mi ens encanta esquiar i bàsicament és el que fem a la que comença la temporada. Si alguna hora no em localitzeu, segurament em trobareu pernoctant amb la furgoneta a l’aparcament d’Ordino-Arcalís. Com a bons enamorats d’Andorra que som, ens encanta aquesta estació, és petita, però amb mil opcions per esquiar i és la que té més neu del país (per alguna cosa en diuen la nevera d’Andorra). A més, hi sol haver poca gent en comparació amb la resta d’estacions del grup Grandvalira, cosa que s’agraeix.
Fes-nos una recomanació, la que vulguis. *una lectura, un restaurant, un lloc per visitar, una excursió per fer, etc.
Soc una enamorada d’Andorra, sempre que tenim un cap de setmana lliure hi pugem a dormir amb la furgoneta, sigui estiu o hivern (tot i que a l’hivern hi som molt més perquè ens encanta esquiar). Ja fa uns anys que vaig descobrir el que per mi és el millor restaurant d’arrossos: El Bistró del Coll de la Botella. Situat a l’estació d’esquí de Pal Arinsal fan els que per mi són els millors arrossos del món. Recomanacions estrella: l’arròs negre de vieires, el de foie gras amb ceps o el caldós de llamàntol, estan espectaculars.
A quina persona de la FCSB li passes el relleu? *condició: que sigui una persona que treballi en un àmbit diferent del teu.
Li passo el relleu a l’Ester Goutan.