El segon repte gastronòmic organitzat en el marc de la celebració dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica ha finalitzat amb una gran participació i un alt nivell culinari. Després de la votació del jurat popular, els equips guanyadors han recollit els seus premis:
- Primer premi “al gust” per al plat “Mousse de Xocolata Blanca i Alfàbrega amb Gelée de Pinya i Lima, Crumble de Coco i Salsa de Mango”, guardonat amb un dinar al Crosanet.
- Segon premi a “l’originalitat” per al plat “Les arrels, Pa amb Tomàquet Deconstruït i Bowl de quinoa amb verdures i tofu marinat”, premiats amb un esmorzar al Crosanet.
- Tercer premi a “l’aspecte” per al plat “Bombons de Philadelphia i Formatge de Cabra Dolç amb Cruixent de Parmesà, Maduixa i Balsàmic”, que han rebut un porta entrepans.
Aquest segon repte ha estat elaborat a partir de la intel·ligència artificial. Els participants van crear un plat a partir d’una recepta generada per la IA, una innovadora manera de fusionar tecnologia i gastronomia.
Ja s’està preparant el tercer repte gastronòmic, que ningú voldrà perdre’s. Més endavant es revelaran els detalls, així que estigueu atents i no us el perdeu!