Ja està disponible el novè episodi de “Cuinant Salut: el Pòdcast dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica a la UVic”. En aquesta entrega, la Cora Oliver ens parla de si realment “Menjar fruits secs de manera regular, redueix el risc cardiovascular?“, oferint informació basada en l’evidència científica sobre els beneficis del consum habitual de fruits secs.
Des del curs 2021/22, els estudiants del Grau en Nutrició Humana i Dietètica han treballat la creació de pòdcasts en diverses assignatures com a part del projecte d’innovació docent “El pòdcast en el procés d’ensenyament i aprenentatge universitari”, finançat amb els ajuts PIRE. Aquest projecte, liderat pel professor Toni Sellas de la Facultat d’Empresa i Comunicació, compta amb la col·laboració de les professores Míriam Torres i Anna Vila.
Gràcies a aquesta iniciativa, els estudiants han desenvolupat competències comunicatives clau, creant pòdcasts divulgatius sobre temes d’interès en alimentació i salut. A més, han pogut enregistrar els seus episodis a l’Estudi Carles Capdevila de la UVic, amb el suport del tècnic Arnau Costa.
Aquest projecte interdisciplinari demostra com l’ús de noves eines comunicatives pot enriquir l’aprenentatge i potenciar les habilitats dels futurs professionals de la nutrició.
Episodi 9: ¿Comer frutos secos de manera regular, reduce el riesgo cardiovascular?