Ja està disponible el cinquè episodi de “Cuinant Salut: el Pòdcast dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica a la UVic”. En aquesta entrega, la Berta Cuéllar ens parla de com és “Viure sense sal”, abordant estratègies per seguir una dieta baixa en sodi sense renunciar al sabor.
Des del curs 2021/22, els estudiants del Grau en Nutrició Humana i Dietètica han treballat la creació de pòdcasts en diverses assignatures com a part del projecte d’innovació docent “El pòdcast en el procés d’ensenyament i aprenentatge universitari”, finançat amb els ajuts PIRE. Aquest projecte, liderat pel professor Toni Sellas de la Facultat d’Empresa i Comunicació, compta amb la col·laboració de les professores Míriam Torres i Anna Vila.
Gràcies a aquesta iniciativa, els estudiants han desenvolupat competències comunicatives clau, creant pòdcasts divulgatius sobre temes d’interès en alimentació i salut. A més, han pogut enregistrar els seus episodis a l’Estudi Carles Capdevila de la UVic, amb el suport del tècnic Arnau Costa.
Aquest projecte interdisciplinari demostra com l’ús de noves eines comunicatives pot enriquir l’aprenentatge i potenciar les habilitats dels futurs professionals de la nutrició.
Episodi 5: Vivir sin sal- Berta Cuéllar