S’estrena el tercer episodi del pòdcast: “Cuinant Salut: el Pòdcast dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica a la UVic”. Des del passat curs 2021/22, els estudiants del Grau en Nutrició Humana i Dietètica treballen a diferents assignatures l’elaboració d’un pòdcast. Aquesta activitat es realitza en el marc del projecte d’innovació docent finançat amb els ajuts PIRE i titulat “El Pòdcast en el procés d’ensenyament i aprenentatge universitari”. Aquest projecte liderat pel professor Toni Sellas de la Facultat d’Empresa i Comunicació comptava amb la participació de les professores Míriam Torres i Anna Vila del grau de Nutrició Humana i Dietètica. En aquest projecte els estudiants han treballat les competències comunicatives preparant un pòdcast individual de caràcter divulgatiu sobre temàtiques tan interessants com el procés de compra d’aliments, l’alimentació durant les festes de Nadal o si s’han de menjar o no ous si es té hipercolesterolèmia. Els estudiants són els que han preparat el text, han triat els efectes sonors que els acompanyes i han pogut fer ús de l’Estudi Carles Capdevila de la UVic per fer els enregistraments i muntatge amb el suport del tècnic de l’estudi, l’Arnau Costa.

Aquests pòdcast que podreu escoltar, és la suma i la col·laboració de diferents disciplines amb la finalitat de millorar el procés d’aprenentatge i poder desenvolupar habilitats molt necessàries per als futurs professionals.

Episodi 3: ¿Qué implica no comer pescado para la salud?Ángel Serrano