Notícies
El grau en Nutrició Humana i Dietètica presenta un webinar sobre ‘fake news’ nutricionals amb Julio Basulto
El dietista-nutricionista Julio Basulto, professor del grau en Nutrició Humana i Dietètica, va presentar, aquest passat dijous 24 d'abril, davant de 200 persones, un webinar sobre com les xarxes socials influeixen en la percepció social de l'alimentació, destacant-ne tant els [...]
Cuinant Salut: Episodi 8
Ja està disponible el vuitè episodi de "Cuinant Salut: el Pòdcast dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica a la UVic". En aquesta entrega, la Carolina Ruiz Amo ens parla de com "El meus nivells de colesterol estan [...]
Entre Nosaltres: Laura Rota
Aquest mes, a l’Entre Nosaltres, parlem amb la Laura Rota. Laura va estudiar la Diplomatura d’Infermeria a l’Escola Universitària Gimbernat (1996-1999) i la llicenciatura d’Antropologia Social i Cultural, que va finalitzar el 2003. Ha treballat com a infermera a l’Hospital [...]
El professor Vinicius Rosa realitza estada de recerca a la Universidade Nove de Julho de São Paulo
Del 10 al 25 d'abril, el professor i investigador Vinicius Rosa ha realitzat una estada de recerca a la Universidade Nove de Julho (Uninove), situada a São Paulo, Brasil. Aquesta visita ha tingut com a principal objectiu el llançament d'un [...]
Els guanyadors del segon repte gastronòmic recullen els seus premis
El segon repte gastronòmic organitzat en el marc de la celebració dels 25 anys del Grau en Nutrició Humana i Dietètica ha finalitzat amb una gran participació i un alt nivell culinari. Després de la votació del jurat popular, els equips guanyadors han recollit els [...]
Destacada participació de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar al 35è Congrés Europeu per a la Cura de les Ferides (EWMA-GNEAUPP)
Del 26 al 28 de març, Barcelona va acollir el 35è Congrés de l'Associació Europea per a la Cura de les Ferides (EWMA), celebrat conjuntament amb el GNEAUPP, el Grup Nacional per a l'Estudi i Assessorament en Úlceres per Pressió i [...]