Jornada: La cuina de les plantes silvestres
Dins del marc del 3r Congrés Català de la Cuina, l’Escola Agrària de Manresa organitza aquesta jornada per difondre els … Read More
El món local reflexiona sobre l’organització de fires i mercats gastronòmics en el marc del III Congrés Català de la Cuina
Una cinquantena de persones de l’administració local han participat avui a la Jornada universitària “Gastronomia i producte: una oportunitat per … Read More
Jornada: Innovació en la cuina, innovació en la formació
Jornada: Innovació en la cuina, innovació en la formació 27 de maig de 2019 Programa: 10.00. Benvinguda i presentació … Read More
Ruta literària i gastronòmica per la ciutat de Vic
El dia 30 de setembre de 2018, en el marc de l’Observatorium Gastronòmic d’Osona, es va oferir una ruta literària … Read More
Jornada sobre innovació en el sector gastronòmic
Celebrada en el marc de l’Observatorium Gatronòmic que impulsava el Gremi d’Hostaleria d’Osona, el dilluns 1 d’octubre de 2018 va … Read More
Presentació del III Congrés Català de la Cuina a la UVic-UCC
El dia 26 d’abril es va presentar a l’Aula Magna de la UVic el 3r Congrés Català de la Cuina, … Read More