Jornada: La cuina de les plantes silvestres
with No hi ha comentaris

 Dins del marc del 3r Congrés Català de la Cuina, l’Escola Agrària de Manresa organitza aquesta jornada per difondre els … Read More

El món local reflexiona sobre l’organització de fires i mercats gastronòmics en el marc del III Congrés Català de la Cuina
with No hi ha comentaris

Una cinquantena de persones de l’administració local han participat avui a la Jornada universitària “Gastronomia i producte: una oportunitat per … Read More

Jornada: Innovació en la cuina, innovació en la formació
with No hi ha comentaris

Jornada: Innovació en la cuina, innovació en la formació 27 de maig de 2019   Programa: 10.00. Benvinguda i presentació … Read More

Ruta literària i gastronòmica per la ciutat de Vic
with No hi ha comentaris

El dia 30 de setembre de 2018, en el marc de l’Observatorium Gastronòmic d’Osona, es va oferir una ruta literària … Read More

Jornada sobre innovació en el sector gastronòmic
with No hi ha comentaris

Celebrada en el marc de l’Observatorium Gatronòmic que impulsava el Gremi d’Hostaleria d’Osona, el dilluns 1 d’octubre de 2018 va … Read More

Presentació del III Congrés Català de la Cuina a la UVic-UCC
with No hi ha comentaris

El dia 26 d’abril es va presentar a l’Aula Magna de la UVic el 3r Congrés Català de la Cuina, … Read More