Graduada en Ciències Ambientals a la Universitat Autònoma de Barcelona i dinamitzadora local agroecològica. Ha desenvolupat projectes d’educació ambiental, agricultura ecològica i agroecologia com a membre de la Xarxa d’Horts Comunitaris de Barcelona al districte de Nou Barris i, com a tècnica, als Horts Socials i escolars dels barris de ponent de la ciutat de Reus. En l’àmbit de les polítiques alimentàries i periodisme crític, ha col·laborat amb la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas en l’elaboració de l’Anuari de la Sobirania Alimentària dels Països Catalans 2017-2018. Actualment exerceix de guarda de refugi i dinamitzadora al Priorat, als peus de la Serra de Montsant.
Pel que fa a la recerca, ha investigat, en el marc de les xarxes alternatives de consum, les possibilitats sobre la implementació de polítiques públiques per fomentar la creació d’un mercat de pagès a Reus. I ha treballat en diferents projectes de recerca relacionats, per una banda, amb la viabilitat de les explotacions de producció d’oli d’oliva a les Terres de Ponent i, per altra banda, amb el potencial agroecològic de la comarca d’Osona a través de l’anàlisi de les estratègies orientades cap a la transició agroecològica, tan des de la dimensió de la producció com la del consum com a membre de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic.
Ciències ambientals, Dinamització local agroecològica, Sistemes alimentaris alternatius, Desenvolupament rural, Ecofeminisme, Sostenibilitat, Biodiversitat, Sobirania alimentària