Blog

Blog2025-09-19T10:43:29+00:00

Cooperació pagesa i Menjadors Escolars Ecològics

Un dels circuits curts de comercialització de la Producció Agrària Ecològica del país amb més projecció de futur i més potencial transformador són els Menjadors Escolars Ecològics (MEE) que treballen amb la petita i mitjana pagesia del territori. Per abastir [...]

La biodiversitat agrària i producció ecològica centren unes jornades d’INTIA en les que participem

Hem participat en unes jornades sobre biodiversitat agrària i producció ecològica a Navarra, que s’han centrat en la importància i oportunitats de la producció ecològica como agricultura per al futur. Us fem arribar una notícia publicada a Navarra.es sobre les [...]

Es publica l’informe Arran de terra II. Indicadors de Sobirania Alimentària a Catalunya

Entrepobles i Arran de terra publiquen un informe sobre l’estat actual i l’evolució recent del sistema alimentari català. A l’informe ha participat com a coautora Rosa Binimelis, de la Càtedra d’Agroecologia de la UVic. La recerca avalua 39 indicadors que [...]

La Càtedra va presentar ahir una eina per calcular costos de producció agroecològics

Ahir Joan Antoni Castejón va presentar a Cardedeu l'eina COL, una eina pionera per calcular els costos de producció de cultius agroecològics feta en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardedeu. Podeu veure el vídeo de la notícia fet per Ràdio Televisió [...]

La Càtedra d’Agroecologia crea una eina informàtica per calcular els costos de producció d’un hort ecològic professional

Investigadors de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC han desenvolupat una eina informàtica que permet estimar els costos de producció en horta ecològica professional. Amb el nom de COL (Càlcul Orgànic Local), el nou recurs s’adreça a la pagesia [...]

14 de juliol de 2018|Categories: General|Tags: , , , |

Cooperació pagesa i Menjadors Escolars Ecològics

Un dels circuits curts de comercialització de la Producció Agrària Ecològica del país amb més projecció de futur i més potencial transformador són els Menjadors Escolars Ecològics (MEE) que treballen amb la petita i mitjana pagesia del territori. Per abastir [...]

La biodiversitat agrària i producció ecològica centren unes jornades d’INTIA en les que participem

Hem participat en unes jornades sobre biodiversitat agrària i producció ecològica a Navarra, que s’han centrat en la importància i oportunitats de la producció ecològica como agricultura per al futur. Us fem arribar una notícia publicada a Navarra.es sobre les [...]

Es publica l’informe Arran de terra II. Indicadors de Sobirania Alimentària a Catalunya

Entrepobles i Arran de terra publiquen un informe sobre l’estat actual i l’evolució recent del sistema alimentari català. A l’informe ha participat com a coautora Rosa Binimelis, de la Càtedra d’Agroecologia de la UVic. La recerca avalua 39 indicadors que [...]

La Càtedra va presentar ahir una eina per calcular costos de producció agroecològics

Ahir Joan Antoni Castejón va presentar a Cardedeu l'eina COL, una eina pionera per calcular els costos de producció de cultius agroecològics feta en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardedeu. Podeu veure el vídeo de la notícia fet per Ràdio Televisió [...]

La Càtedra d’Agroecologia crea una eina informàtica per calcular els costos de producció d’un hort ecològic professional

Investigadors de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC han desenvolupat una eina informàtica que permet estimar els costos de producció en horta ecològica professional. Amb el nom de COL (Càlcul Orgànic Local), el nou recurs s’adreça a la pagesia [...]

14 de juliol de 2018|Categories: General|Tags: , , , |
Go to Top