“Desarrollar la cultura oceanica para protegir la biodiversidad marina. Ahora es el momento”
La ponència central de la jornada va ser a càrrec de Blanca Puig, professora de Santiago de Compostela, amb el títol “Desarrollar la cultura oceànica para protegir la biodiversidad marina. Ahora es el momento”.
“Quin menjar agrada més als ocells de Lladurs?”
A continuació es va presentar la Ponència “Quin menjar agrada més als ocells de Lladurs?” a càrrec de Nerea Sánchez i César Burgués, mestres d’infantil i primera de l’Escola Lladurs.
“Quins factors tenen en compte els nens i nenes de primària quan estudien la biodiveristat?”
Seguidament la ponència: “Quins factors tenen en compte els nens i nenes de primària quan estudien la biodiveristat?” a càrrec de Chadia Rammou, investigadora del Grup de Recerca en Construcció de Coneixement (GRECC).
“El llop ha tornat. Pot quedar-se a viure als Pirineus?”
I finalment la ponència: “El llop ha tornat. Pot quedar-se a viure als Pirineus?” a càrrec de Lídia Codony, mestra de primària de l’Institut Escola Vall de Ribes.
Les jornades es van organitzar dins el marc del programa d’activitats “Primavera de la Ciència” de la UVic-UCC en col·laboració amb la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología – Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades i el Vicerectorat de Recerca de la UVic-UCC i amb el suport de la Unitat de Divulgació Científica i el Centre d’Innovació i Formació Educativa de la UVic-UCC.