Alternativas en femenino: sesión de contraste con experiencias de la Economía Solidaria

with No hi ha comentaris
[:es]El proyecto de investigación “Alternativas en Femenino” que analiza los impactos de la crisis sobre las mujeres y las alternativas lideradas por ellas desde la Economía Social y Solidaria en Catalunya está llegando a la fase de cierre. fesc

El próximo 30 de mayo a las 11h, en Coòpolis-Ateneu Cooperatiu de Barcelona (Recinte de Can Batlló, calle de la Constitució, 19-25) se celebrará una sesión de contraste con el objetivo de trasladar los avances y las conclusiones del proceso investigador a algunas de las participantes para compartir, contrastar y validar con ellas los resultados del trebajo realizado desde marzo de 2016. Han confirmado su asistencia compañeras de las cooperativas Mujeres Pa’lante y Tata Inti, la Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca, el grupo de crianza La Rimaieta y la Comisión Feminista de Coop 57.

La sesión es abierta al público general, y quiere abrir un espacio de participación a personas interesadas y próximas a proyectos solidarios y cooperativos que quieran debatir las potencias y retos de la Economía Social y Solidaria para la transformación social desde la perspectiva feminista.

Más información: bcn.coop[:ca]El projecte de recerca “Alternativas en Femenino”, que analitza els impactes de la crisi sobre les dones i les alternatives liderades per elles des de l’Economia Social i Solidària a Catalunya, està arribant ja a la fase de tancament.fesc

El proper 30 de maig a les 11h, a Coòpolis-Ateneu Cooperatiu de Barcelona (Recinte de Can Batlló, Carrer de la Constitució, 19-25) tindrà lloc una sessió de contrast amb l’objectiu traslladar els avenços i conclusions del procés recercador a algunes de les participants per compartir, contrastar i validar amb elles els resultat del treball realitzat des de març de 2016. Han confirmat la seva assistència companyes de les cooperatives Mujeres Pa’lante i Tata Inti, la Plataforma d’Afectats i afectades per la Hipoteca, el grup de criança La Rimaieta i la Comissió Feminista de Coop 57.

La sessió està oberta al públic general, i vol obrir un espai de participació amb persones interessades i properes a projectes solidaris i cooperatius que vulguin debatre les potències i reptes de l’Economia Social i Solidària per a la transformació social des de la perspectiva feminista.

Més informació: bcn.coop[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *