21O Participamos en la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

with No hi ha comentaris
[:es]El equipo de Alternativas en Femenino organizamos una sesión de debate bajo el título “Crisis, mujeres y alternativas: qué papel juega la Economia Solidària?” en el marco de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya.

fesc_480x600-240x300

Con esta actividad queremos crear un punto de encuentro entre experiencias y proyectos del sector que han participado en nuestra investigación, y personal técnico del ámbito de la promoción económica y la emprendedoria cooperativa, con quienes queremos compartir y contrastar las primeras conclusiones y propuestas que se desprenden de nuestro trabajo.

La actividad tendrá lugar el sábado 21 de octubre de 13 a 14.25h, en la sala Santos Hernández del Ateneu Harmonia, 3 Planta. En la calle Sant Adrià, 20. Recinto Fabra i Coats. Barcelona.

Nuestra actividad, además, quiere hacer una aportación con visión de género y ecológica al tema central de la FESC 2017, que este año está dedicada a definir y profundizar en el concepto de “lo común”. En un momento como el actual, en el que se está impulsando la Economia Social y Solidaria desde diversas administraciones, consideramos central hacer aportaciones desde la perspectiva feminista para pensar y desarrollar un modelo de fortalecimiento y dignificación de las economías locales inclusivo y equitativo con las mujeres y los territorios.

¡ Os esperamos![:ca]L’equip d’Alternativas en Femenino organitzem una sessió de debat sota el títol “Crisi, dones i alternatives: quina paper juga l’Economia Solidària?” en el marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya.

fesc_480x600-240x300

Amb aquesta activitat volem crear un punt de trobada entre experiències i projectes del sector que han participat en la nostra investigació, i personal tècnic de l’àmbit de la promoció econòmica i l’emprenedoria cooperativa, amb tots ells volem compartir i contrastar les primeres conclusions i propostes que es desprenen del nostre treball.

L’activitat tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre de 13 a 14:25, a la sala Santos Hernández de l’Ateneu Harmonia, 3 Planta. Al carrer Sant Adrià, 20. Recinte Fabra i Coats. Barcelona.

La nostra activitat, a més, vol fer una aportació amb visió de gènere i ecològica al tema central de la FESC 2017, que aquest any està dedicada a definir i aprofundir en el concepte de “el comú”. En un moment com l’actual, en què s’està impulsant l’Economia Social i Solidària des de diverses administracions, considerem central fer aportacions des de la perspectiva feminista per pensar i desenvolupar un model d’enfortiment i dignificació de les economies locals inclusiu i equitatiu, també, amb les dones i els territoris.

Us hi esperem![:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *