Un punt i seguit per continuar endavant

Posted by 28 de juliol de 2016

El passat 15 de juliol vam fer la clausura del curs. Ja és tradició a la Universitat fer balanç del curs, enfilar els projectes més importants del pròxim curs i poder-nos desitjar una bona i merescuda parada per continuar endavant a partir del setembre.

Com vaig poder dir en aquesta clausura, tanquem un curs frenètic i molt intens per obrir-ne un altre que ens permetrà continuar, segur, a l’alçada.

Aquest ha estat el curs de Diversity, el projecte de digitalització de la Universitat, ha estat el curs d’UGranollers, ha estat el curs en què hem entrat a formar part de la Carta Magna de les Universitats, que hem pogut ampliar el fons de beques pròpies en un 27% més, que hem consolidat un contracte programa que ens permet afrontar reptes interessants, hem celebrat els 15 anys dels estudis de CAFE, la incorporació del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis de Manlleu a la UVic-UCC i hem aconseguit tancar un pre-acord amb el comitè d’empresa pel nou model retributiu gràcies a la generositat de tots. No està gens malament… I segur que me’n deixo molts.

El curs que ve començarà amb notícies sobre la Facultat de Medicina. Estem fent tot el possible per incloure-ho a la programació del curs 2017-2018 i d’això en veurem resultats aviat. Es tracta d’un projecte clau per la Universitat i que ens permetrà fer un salt molt important en recerca, docència, transferència de coneixement… El curs que ve també serà el dels 20 anys de la Universitat, el de la consolidació de la internacionalització amb la incorporació de programes a la Xina, al Marroc, els Study Abroad… Serà el curs de la recerca i de les convocatòries internacionals i també serà el curs de la implicació amb el territori. Conjuntament amb el Consell Comarcal, Creacció … participem en la convocatòria europea de RIS3 de quasi 5M d’euros. Un llistat que fa vertigen oi? Però no tinc cap dubte que ens en sortirem igual que hem fet aquest any, i l’altre i l’altre…

I abans d’acabar vull deixar palès el meu agraïment més sincer al vicerector Pere Quer i al degà Joan Soler per tota la tasca, el suport i el compromís que m’han demostrat aquests anys. Deixeu un gran llegat del que en són mereixedors, sense cap dubte, la nova vicerectora d’ordenació acadèmica Cristina Vaqué i el nou degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes Eduard Ramírez. A tots vosaltres i a tota la comunitat, molta sort, grans encerts i ens retrobem el setembre amb energies renovades. Bones vacances a tots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*